Het Piccolini-team

Maaike

verantwoordelijke 


Mijn naam is Maaike Geeraerts, ik ben de verantwoordelijke van kinderdagverblijf Piccolini.

Hieronder leest u meer over mijn ervaring in de kinderwereld:

Als kind ben ik opgegroeid tussen een bende springende, lachende en zingende kinderen, dit omdat mijn moeder 9 jaar als onthaalouder gewerkt heeft.  Vanaf mijn twaalfde stak ik een handje toe bij een onthaalmoeder tijdens mijn vakantiedagen en woensdagnamiddagen.

Na de richting sociaal technische wetenschappen afgerond te hebben, heb ik de keuze gemaakt om verder te gaan in de richting jeugd- en gehandicaptenzorg.  In deze richting deed ik ervaring op in een kleuterschool en een centrum voor kinderzorg en gezinsondersteuning, om dan in 2009 af te studeren als opvoedster.

Sindsdien heb ik ervaring opgedaan in een buitenschoolse kinderopvang en een kinderdagverblijf.

In 2012 wou ik nog wat extra ervaring op doen en ben ik voor 2 maanden naar het zonnige Italië getrokken om daar gaan te werken als animatrice op een camping. Wanneer dit avontuur afgelopen was, werd het tijd om aan het volgende te beginnen:

Mijn grote droom waarmaken !

En nu is het zover: kinderdagverblijf Piccolini is uit de grond gestampt! ( 1 september 2013 )

Diane 

Kinderverzorgster


Mijn naam is Diane Lambrechts, kinderverzorgster bij kinderdagverblijf Piccolini.

Buiten het zorgen voor mijn 3 kinderen & 2 stiefzonen, heb ik 9 jaar ervaring als onthaalmoeder. Na er enkele jaren tussen uit geweest te zijn, lag mijn hart nog steeds bij het zorgen voor kleine kapoenen. Toen er een vacature vrij kwam in het kinderdagverblijf van mijn dochter, heb ik geen seconde getwijfeld. Sinds 22 december 2014 ben ik kinderverzorgster bij kinderdagverblijf Piccolini.

Sofie 

Kinderverzorgster

Mijn naam is Sofie Van den Broek, kinderverzorgster bij kinderdagverblijf Piccolini.

Met kinderen werken is altijd al mijn droomjob geweest. Eenmaal afgestudeerd als kleuterjuf was mijn hart verkocht aan kindjes in een kinderdagverblijf. Toen ik bij Piccolini mocht beginnen was ik enorm enthousiast! Sinds 6 mei 2019 ben ik kinderverzorgster bij de baby's. 

Nathalie 

Kinderverzorgster

Mijn naam is Nathalie Truyens, kinderverzorgster bij kinderdagverblijf Piccolini.

Het begon allemaal op school, de liefde voor kindjes. Hier heb ik dan ook kinderzorg gestudeerd.

Nadat ik afgestudeerd ben, heb ik wat ervaring opgedaan in  een kleuterschool. Hierna heb ik een vervanging gedaan bij Piccolini. Met spijt heb ik heel even iets anders moeten doen. Toen ik telefoon kreeg van Maaike om terug naar deze kapoentjes te mogen komen, heb ik geen moment getwijfeld !

Sylvia 

Kinderverzorgster 

Mijn naam is Sylvia Van Landeghem, kinderverzorgster bij kinderdagverblijf Piccolini in de peutergroep. Ik wist op een jonge leeftijd al snel dat ik iets met kindjes wou doen. Het zit dan ook bij mij in de familie om in de zorgsector te werken. Ik studeerde voeding-verzorging en deed een 7de jaar kinderzorg. Ik heb veel ervaring op gedaan door stages, vakantiewerk en vervangingen in deze sector. Nu ben ik heel blij dat ik vast in Piccolini kan staan! Ik sta altijd klaar voor jullie kleintjes en ontvang ze met open armen. Ik probeer er dan ook een zo leuk mogelijke dag van te maken en ze klaar te maken voor de overstap naar de kleuterklas. 

Laura

Kinderverzorgster

Mijn naam is Laura Pillecyn, kinderverzorgster bij kinderdagverblijf Piccolini in de peutergroep. Ik wist al snel dat mijn hart lag bij het verzorgen en entertainen van kinderen. Ik studeerde af in KSO en probeerde even de studies  kleuteronderwijs. Ik starte via avondonderwijs in de richting "begeleider in de kinderopvang" en voelde dat ik juist zat. 

Ik deed een half jaar ervaring op in een opvang in Beveren. Na mijn verhuis naar Aarschot ben ik zeer blij om in Piccolini te mogen starten. Met veel energie, liefde en creativiteit zal ik er mee voor zorgen dat jullie kapoenen met veel plezier komen spelen bij ons. 

Gitte 

Kinderverzorgster

Mijn naam is Gitte Ceusters, kinderverzorgster bij kinderdagverblijf Piccolini en mama van Esmée. 

Vele jaren heb ik gewerkt als arbeidster tot ik in 2011 besloot om terug te gaan studeren. Ik startte met de opleiding jeugd- en gehandicaptenzorg en kon hierna aan de slag in beschut wonen, psychiatrie. Hier heb ik, 4 jaar lang, ervaring opgedaan, toch was dit vrij zwaar. Hierna ben ik gaan werken als kinderverzorgster in de kleuterklas. Een hele leuke en leerzame job, maar toch merkte ik al snel dat het verzorgende mij beter lag.

In 2020 kon ik aan de slag bij Piccolini.

Jullie gaan mij bij zowel de piccomini's, de petoeters als bij de pagadders zien.

Met veel liefde en open armen ontvang ik jullie kinderen! 

Casey

Kinderverzorgster

Mijn naam is Casey Vermeulen, kinderverzorgster bij kinderdagverblijf Piccolini. 

Al van kleins af droomde ik over een job met kinderen, deze droom heb ik dan ook waar gemaakt. 

Ik heb mijn diploma kinderbegeleider gehaald en ging meteen aan de slag in een kinderdagverblijf, jammer genoeg was dit maar een tijdelijke functie. Hierna ben ik begonnen als kraamverzorgende. Omdat ik de kindjes te hard miste, koos ik er voor om terug een job te zoeken in een kinderdagverblijf. Zo ben ik terecht gekomen bij Piccolini. 

Marieke

Kinderverzorgster 

Mijn naam is Marieke Verbieren, kinderverzorgster bij kinderdagverblijf Piccolini. 

Ik heb als studente veel ervaring opgedaan als kinderverzorgster bij verschillende kinderopvangcentra. 

Tijdens deze werkervaring heb ik besloten dat ik zeer graag met kindjes werk en hier verder iets mee wou doen.

Daarom ben ik heel blij dat ik deze passie kan verderzetten in Piccolini !