over Piccolini

Mijn naam is Sylvia Van Landeghem, kinderverzorgster bij kinderdagverblijf Piccolini in de peutergroep. Ik wist op een jonge leeftijd al snel dat ik iets met kindjes wou doen. Het zit dan ook bij mij in de familie om in de zorgsector te werken. Ik studeerde voeding-verzorging en deed een 7de jaar kinderzorg. Ik heb veel ervaring op gedaan door stages, vakantiewerk en vervangingen in deze sector. Nu ben ik heel blij dat ik vast in Piccolini kan staan! Ik sta altijd klaar voor jullie kleintjes en ontvang ze met open armen. Ik probeer er dan ook een zo leuk mogelijke dag van te maken en ze klaar te maken voor de overstap naar de kleuterklas. 


Mijn naam is Maaike Geeraerts, ik ben de verantwoordelijke van kinderdagverblijf Piccolini.

Hieronder leest u meer over mijn ervaring in de kinderwereld:

Als kind ben ik opgegroeid tussen een bende springende, lachende en zingende kinderen, dit omdat mijn moeder 9 jaar als onthaalouder gewerkt heeft.  Vanaf mijn twaalfde stak ik een handje toe bij een onthaalmoeder tijdens mijn vakantiedagen en woensdagnamiddagen.

Na de richting sociaal technische wetenschappen afgerond te hebben, heb ik de keuze gemaakt om verder te gaan in de richting jeugd- en gehandicaptenzorg.  In deze richting deed ik ervaring op in een kleuterschool en een centrum voor kinderzorg en gezinsondersteuning, om dan in 2009 af te studeren als opvoedster.

Sindsdien heb ik ervaring opgedaan in een buitenschoolse kinderopvang en een kinderdagverblijf.

In 2012 wou ik nog wat extra ervaring op doen en ben ik voor 2 maanden naar het zonnige Italiƫ getrokken om daar gaan te werken als animatrice op een camping. Wanneer dit avontuur afgelopen was, werd het tijd om aan het volgende te beginnen:

Mijn grote droom waarmaken !

En nu is het zover: kinderdagverblijf Piccolini is uit de grond gestampt! ( 1 september 2013 )


Mijn naam is Diane Lambrechts, kinderverzorgster bij kinderdagverblijf Piccolini.

Buiten het zorgen voor mijn 3 kinderen & 2 stiefzonen, heb ik 9 jaar ervaring als onthaalmoeder. Na er enkele jaren tussen uit geweest te zijn, lag mijn hart nog steeds bij het zorgen voor kleine kapoenen. Toen er een vacature vrij kwam in het kinderdagverblijf van mijn dochter, heb ik geen seconde getwijfeld. Sinds 22 december 2014 ben ik kinderverzorgster bij kinderdagverblijf Piccolini

Mijn naam is Nathalie Truyens, kinderverzorgster bij Kinderdagverblijf Piccolini.

Het begon allemaal op school, de liefde voor kindjes. Hier heb ik dan ook kinderzorg gestudeerd.

Nadat ik afgestudeerd ben, heb ik wat ervaring opgedaan in  een kleuterschool. Hierna heb ik een vervanging gedaan bij Piccolini. Met spijt heb ik heel even iets anders moeten doen. Toen ik telefoon kreeg van Maaike om terug naar deze kapoentjes te mogen komen, heb ik geen moment getwijfeld !

Mijn naam is Sofie Van den Broek, kinderverzorgster bij kinderdagverblijf Piccolini. Met kinderen werken is altijd al mijn droomjob geweest. Eenmaal afgestudeerd als kleuterjuf was mijn hart verkocht aan kindjes in een kinderdagverblijf. Toen ik bij Piccolini mocht beginnen was ik enorm enthousiast! Sinds 6 mei 2019 ben ik kinderverzorgster bij de baby's. 

Mijn naam is Wenke Opdebeeck, kinderverzorgster bij kinderdagverblijf Piccolini. Al vanaf ik kind was, wist ik dat iets met kleine kindjes wou doen. Mijn stiefmama was verantwoordelijke in een kinderdagverblijf en daar ging ik al te graag een handje toesteken tijdens mijn vrije dagen. Toen ik een studierichting moest kiezen was de keuze snel gemaakt, kinderzorg! Sinds 5 november ben ik kinderverzorgster bij Piccolini en verzorg ik jullie kleine schatten dan ook met heel mijn hart ! 

Copyright @ All Rights Reserved